Osnovna škola
Stjepana Radića
Brestovec Orehovički
49221 BEDEKOVČINA
OIB: 34947430654
os-s.radica@kr.t-com.hr
e-Dnevnik za učitelje
e-Dnevnik za učenike
TELEVIZIJA SRCE ZAGORJA
RADIO SRCE ZAGORJA
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
V I Z I J A
Naša je škola
OAZA zajedništva,
nepresušni IZVOR znanja
i KAMEN TEMELJAC
uspješne budućnosti naših dionika:
učenika, učitelja, roditelja i lokalne zajednice.
M I S I J A
Prepoznajemo,
podržavamo i razvijamo
POTENCIJAL svakog dionika,
kroz kvalitetno PERSONALIZIRANO
i TIMSKO-SURADNIČKO učenje i poučavanje
u SIGURNOM, POTICAJNOM I KREATIVNOM
ambijentu naše škole.
Naša školska kuharica, Štefica Gulija, pobjednica je petog po redu “Interslasta“, internacionalnog kongresa slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva koji je održan u Termama Tuhelj od 11. do 12. listopada 2016. godine.
Štefica Gulija je vlasnica slastičarne Torte i kolači “Tri užitka”, a osvojila je zlato u obje kategorije, torte i kolači, čime je iza sebe ostavila iznimno jaku konkurenciju.
„Pripremili smo tortu i minjone “Četiri godišnja doba”, koji su svom imenu bili prilagođeni i izgledom i okusom te bojom, dekoracijom, odnosno sastojcima. Za zeleno “proljeće” je tako primjerice u torti prevladavalo miješano voće, krema od vanilije i bijele kore. U šarenom “ljetu” je prevladavala malina, u smeđoj “jeseni” su lješnjaci i jedna zasitnija krema u dvije boje, dok su u bijeloj “zimi” bili orasi i krema od kave s dodacima čokolade“ – rekla je pobjednica ovogodišnjeg Interslasta, Štefica Gulija.
Čestitamo našoj kuharici i želimo joj još puno uspjeha u daljnjem radu i užicima iz poznate slastičarske radnje "Tri užitka"
Na priloženim slikama možete vidjeti njezinu pobjedničku tortu i pobjedničke minjone: